Slezmanovo vlakové kupé

přisedněte ...

neděle, září 09, 2007

Konec léta

Každý rok je to stejné. Pálavské vinobraní skončí a léto je v pr...i :-/ Letos jsme se do Mikulova vypravili (já a bratránek) ve společnosti Dr.F. Františka Přinosila ("titul" před jménem radši nebudu komentovat, on ví :)) a jeho dvou žaček :-D a to jen proto, aby si je na noc to hovado zase odvezlo do kempu i když už jsme je ubytovali. No nic, aspoň byly ušetřeny těch zvuků z koupelny v 4:40 a 7:15 :-D. Vinobraní se povedlo, přijeli jsme akorát včas na večerní koncerty, ještě jsme ve měste stačili ochutnat 3 burčáky a jedno prase, opět tradičně nezaplatili vstupné (my nic, to samo xD), koupili pivo, oříšky a šli na Mig 21 a No Name. Oba koncerty byly super:
(2x Mig 21, 1 x No Name)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dnes dopoledne, až jsme se probrali a mě se uklidnil alespoň trochu žaludek, jsme naposled navštívili kemp v Pasohlávkách, kde z každého místa čišel konec sezóny:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dali jsme si s Járou pár kvalitních míčů :-D na kurtu, naposled se najedli na náměstíčku kempu. Rozloučením se s "Francouzem", lidma z F4 a odvozem bratránka na nádr léto skončilo a musím říct, že to nesnáším moc dobře. Zvlášť když si k tomu přičtu představu jak zítra jdu do práce :-/ Držte mi palce, budu to potřebovat, abych to nějak přežil.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home